Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Νέα τρομοκράτηση του κοσμάκη με την παρασκευή θανατηφόρας μετάλλαξης του ιού των πτηνών , Η5Ν1




΄Ενας Ολλανδός ερευνητής, ο Ρον Φουσιέ(φωτο) του πανεπιστημίου Εράσμους στο Ρόντερνταμ, κατάφερε σε συνθήκες εργαστηρίου να φτιάξει έναν Σούπερ θανατηφόρο ΙΟ,
που αποτελεί μετάλλαξη του Η5Ν1, γνωστού ως ιού της γρίπης των πτηνών
Ο Ολλανδός μόλυνε κουνάβια επανειλημμένως με τον θανατηφόρο ιό H5N1, δημιουργώντας έναν παθογόνο οργανισμό ικανό να εξαπλωθεί γρήγορα ανάμεσα στα ζώα, σκοτώνοντας τα περισσότερα από αυτά.
Κι αφού το ... κατάφερε , δηλώνει ψυχρά :" το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους ανθρώπους” αν αυτός ο "ιός των ιών" πέσει σε λάθος χέρια !!!Σε περιπτώσεις όπου έχουν μολυνθεί άνθρωποι, το ποσοστό θνησιμότητας ξεπερνά το 50% ομολογείο Φουσιέ!
Τη σκυτάλη τρομοκράτησης των ΛΑΩΝ ανέλαβαν διάφοροι στις ΗΠΑ ,που εκφράζουν φόβοι, ότι δήθεν ο ιός μπορεί να περιέλθει στην κατοχή τρομοκρατών, ύστερα  από την  ανακοίνωση της έγκυρης αμερικανικής επιστημονικής επιθεώρησης Science ότι θα δημοσιεύσει λεπτομέρειες για τα πειράματα σε επόμενο τεύχος.
 Η εύκολη καραμέλα... Και να το θυμάσθε αυτή η “καραμέλα” θα χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό μέχρις ότου μια πολυεθνική ετοιμάσει το νέο ... εμβόλιο-αντίδοτο ,που θα το πάρουμε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ...
Μιλάμε για Σούπερ  μπίζνες τρομοκρατίας.

Στοιχεία από : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου