Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Νέα μειίωση των συντάξεων κι αύξηση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση προτείνει ο ...ΟΟΣΑ!

Η  σκύλα και η Χάρυβδις.
Ποια να ...διαλέξεις ;
Μετά την Τρόϊκα  ακολουθεί ο ...ΟΟΣΑ για να  βάλει  το χεράκι  του  στο γκρέμισμα ...Γενικώς  στο γκρέμισμα  και μάλιστα  μα  χονδρά λεφτά  δικά μας.Δηλαδή των Ελλήνων πολιτών. Γιατί, για την τελευταία  ΄Εκθεσή του  για τα  ελληνικά  θέματα,  πληρώθηκε από το ελληνικό Δημόσιο με  το  ευκαταφρόνητο ποσό των  ....900.000 ευρώ!
Λοιπόν,  ο ΟΟΣΑ σε έκθεσή του για τα συνταξιοδοτικά προτείνει  να μπει φρένο στην πρόωρη συνταξιοδότηση και να αυξηθούν τα όρια ηλικίας κατά 2 – 3 έτη.!!!
Οπως αποκαλύπτει ο «Τύπος της Κυριακής», προτείνει σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων, αλλά κάνει και έμμεση αναφορά για μειώσεις στις χαμηλές συντάξεις που προστατεύτηκαν από τις περικοπές του Μνημονίου.

Στην 370 σελίδων έκθεση για τα συνταξιοδοτικά συστήματα σε 34 χώρες – μέλη του ο ΟΟΣΑ διαπιστώνει πως η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε σύγκλιση με τις υπόλοιπες χώρες και φωτογραφίζει την κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, την πλήρη αλλαγή του τρόπου υπολογισμού, αλλά και νέες μειώσεις, ως τις πιθανές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου