Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχρολουσία στο Μαξίμου από τις δηλώσεις Δαμανάκη για τον κατώτατο μισθό

Ψυχρολουσία στο Μαξίμου από τη Δαμανάκη


Αμηχανία και εκνευρισμός στο Μέγαρο  Μαξίμου από το ΔΕΎΤΕΡΟ  "χτύπημα"  της Eλληνίδας επιτρόπου Μαρίας Δαμανάκη ,μόλις μία  εβδομάδα μετά τη δέσμευση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στη Realnews για τον κατώτατο μισθό!
  Σιωπή από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Τέτοιες ημέρες,όπως ορθώς επισημαίνει  το real.gr ,  "ήταν πριν από έναν χρόνο (5 Φεβρουαρίου) που η Μ. Δαμανάκη έριξε τη «βόμβα» στην Αθήνα για τα σενάρια περί εξόδου από το ευρώ και τη χρεοκοπία".

Είχε πει χαρακτηριστικά:
  • «Τότε είχα μιλήσει για τα σενάρια αυτά με στόχο να προλάβουμε τις εξελίξεις. Δεν έπεισα και η σπατάλη χρόνου συνεχίστηκε. Τώρα πια δεν είναι απλώς σενάρια. Είναι εναλλακτικά σχέδια που μελετώνται ανοιχτά. Δεν είναι προτιμητέα αυτή τη στιγμή. Προκρίνεται η εσωτερική υποτίμηση της Ελλάδας εντός της ευρωζώνης. Αλλά υπάρχει η προετοιμασία και για άλλες λύσεις, αν και εφόσον η Ελλάδα δεν τα καταφέρει, παρά τις προσπάθειες, να ακολουθήσει την πορεία της ευρωζώνης».
Δύο φαρμακερά  χτυπήματα  από την πρώην  του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ   Μαρία Μαδαμνάκη και νυν ΕΠΙΤΡΟΠΟ Μ.Δαμανάκη.

- Δεν ξέρουμε  πως το βλέπει η  ...Μαρία.
- Δεν  έχει καλή πληροφορηση;
- Δεν κάνει  καλές ...εκτιμήσεις;
- Μήπως  άκουσε  τι είπαν ...διάφοροι  σε  διαδρόμους  των Βρυξελλών ή της  Ουάσινγκτον , για παράδειγμα;

Γιατί η πρωην του Πολυτεχνείου και νυν Επίτροπος  Μ.Δαμανάκη αιφνιδίως  και  από το πουθενά έβαλε και πάλι στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα του κατώτατου μισθού με δηλώσεις της στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον «γαλάζιοι» βουλευτές με δημόσιες τοποθετήσεις του ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν νέες περικοπές σε οποιαδήποτε μορφής τους από τη βουλή. 
  • «Η θέση της Κομισιόν τελικά αφήνει το θέμα ανοιχτό και επικεντρώνεται κυρίως στην ανάγκη κοινωνικού διαλόγου πριν από τις όποιες αλλαγές. Αισιοδοξώ ότι θα εργαστούμε αποτελεσματικά ώστε να μη δεχτούμε άλλες τέτοιες πιέσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Δαμανάκη ....
Μα τι μας λέτε καλέ ;
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου