Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Φίλης: Ο Καμμένος αισθάνθηκε την ανάγκη να διευκολύνει τη Δικαιοσύνη !!!!


Τη θέση κυβέρνησης και Πάνου Καμμένου ότι πίσω από το ζήτημα της εμπορίας ναρκωτικών υπάρχουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας, και ότι ο υπουργός Άμυνας «αισθάνθηκε την ανάγκη» να διευκολύνει τις δικαστικές αρχές στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor 1, υιοθέτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης.
Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ανέφερε «δεν λέω ότι είναι ένοχος ούτε αθώος, υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα». Όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός, ο επιχειρηματίας έχει παραπεμφθεί με δικαστικό βούλευμα για κακουργηματική υπόθεση, και διερωτήθηκε γιατί η κυβέρνηση επέτρεψε να μετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών. «Λάθος της κυβέρνησης… Η ΝΔ τι λέει για όλα αυτά;» είπε.

Συνεργασίες

Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ, ο κ. Φίλης παρατήρησε πως «αναγκαστικά συνεργαζόμαστε με τον Καμμένο». «Είναι αναγκαστική λύση η συνεργασία στη βάση της μη κανονικότητας που ζούμε» εξήγησε. «Θέλετε πολιτική αστάθεια;» διερωτήθηκε.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΔΗΣΥ, έκανε λόγο για μετεκλογική συνεργασία αλλά με το διάλογο να αρχίζει από τώρα. «Τώρα δεν μιλάμε για συνεργασία, θα προκαλέσουμε πολιτική κρίση» σχολίασε για τους ΑΝΕΛ.

Ο βουλευτής κάλεσε τη ΔΗΣΥ να δώσει απάντηση στο ερώτημα της συνεργασίας της κεντροαριστεράς, με αφορμή και το «προσκλητήριο» του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «χρειάζονται κεντροαριστερές κυβερνήσεις».

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/349699/filis-o-kammenos-aisthanthike-tin-anagi-na-dieukolunei-ti-dikaiosuni/#ixzz4lBdNdV5e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου