Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ο Αλέξης άκουσε τον Γιώργη τον Κουρή και πάει σε ρήξη και εκλογές!Tα κάνει Κούγκι, τον Αύγουστο οι κάλπες


Αντίστροφη μέτρηση για πρόωρες εκλογές τον Αύγουστο μήνα. 
Ο Αλέξης Τσίπρας πάει σε ρήξη με τους δανειστές με άλλοθι το χρέος και στήνει καρτέρι στη νέα γερμανική κυβέρνηση. Αιφνιδιασμός και στη ΝΔ από την αποκάλυψη του“Κουρδιστού Πορτοκαλιού”. Δείχνει αποφασισμένος να τα κάνει Κούγκι μετά από 2 και πλέον χρόνια στην εξουσία. Ο Ελληνας πρωθυπουργός δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι αντί για ελάφρυνση του χρέους που υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του θα πάρει ένα Μνημόνιο 63 χρόνων-έως το 2080. Η γνώμη του Γιώργη του Κουρή ο οποίος είχε επηρεάσει τον Ανδρέα να μην υποδείξει τον Εθνάρχη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέτρησε στην απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.


Γράφει ο Ian Ford



Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Πρωθυπουργός άκουγε στο κινητό του τον Γιώργη τον Κουρή τον Περγαμόντο να του λέει:

-Aλέξη, να γίνει τσι πουάνας. Να μην κάνεις ένα βήμα πίσω εάν δεν σου κουρέψουν το χρέος. Να πας σε εκλογές, ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να πάρει αυτοδυναμία. Θα τον έχω κάθε μέρα πρωτοσέλιδο στην Kontra αγκαλιά με τον Χριστοφοράκο. Θα τον ρίξουμε στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Θα τον στριμώξουμε για τα καλά…Να πας τώρα σε εκλογές γιατί όσο περνάει ο καιρός ο κόσμος αγριεύει με τσι ακακίες που κάνετε. Θα πάρει 45% ο Μητσοτάκης εάν δεν πας σε εκλογές μέσα στο 2017.

Ρώτα και τον Βερναρδάκη που μιλάει με τσι γκαλοπατζήδες. Μίλησα και με τον Αλέκο τον Φλαμπουράρη-είμασταν μαζί στην Αίγινα με δύο γκομενίτσες-κι αυτός συμφωνεί ότι πρέπει να πας σε εκλογές. Να τα κάνεις Κούγκι. Θα σε βοηθήσει και ο Νίκος ο Χατζηνικολάου με τον γιο μου τον Ανδρέα…Αντε να σε κερδίσει με 5 μονάδες διαφορά αλλά αυτοδυναμία δεν παίρνει…Ασε που ο Βαρδής δεν πρόκειται ν΄αφήσει την Φώφη να συγκυβερνήσει με τον Κυριάκο. Ακουμε ρε συ Αλέξη. Εγώ είμαι παλιά πουάνα τσι πιάτσας…

Οσο περνάει ο καιρός θα παίρνεις τον ούλο…Δεν βλέπεις ότι όλα τα κανάλια περάσαν στο αντίπαλο στρατόπεδο…Θα σε βαράνε ο Γιαννάκης ο Survivor και ο Βαγγέλης ο Μπερλουσκόνι που παίζει στα γονατά του το μισό υπουργικό σου συμβούλιο…Θα σε τελειώσουν Αλέξη μου αν δεν κάνεις τώρα εκλογές…Είδες ότι ο Μητσοτάκης που χτυπιόταν για τον Ιβάν τον Σαββίδη, τον Καλόγουστο, δεν έβγαλε άχνα για τον Μαρινάκη που μπήκε αέρα πατέρα στο Mega. Γι΄αυτό σου λέω να τους αιφνιδιάσεις ακόμη και μέσα στον Αύγουστο αν χρειαστεί…Στήσε κάλπες τον 15 Αυγουστο για να έχει και ο Καμμένος την βοήθεια τσι Παναγιάς τσι Τήνου. Να τσι πιάσετε στην παραλία τσι ούστηδες…Ακουμε Αλέξη παιδί μου και δεν θα χάσεις…




O Tσίπρας συνειδητοποιεί ότι ο Γιώργης ο Κουρής, ο Περγαμόντος, δεν έχει άδικο. Ειδικά όπως πάει να διαμορφωθεί ο νέος χάρτης στα ΜΜΕ ο Σύριζα θα φάει πολύ ξύλο. Είναι χαρακτηριστική η ήττα που υπέστη στην περίπτωση του Mega.



O Mαρινάκης έβαλε 22 εκατ. ευρώ την στιγμή που υπήρχε προσφορά 20 εκατ. από την Κύπρο. Το πιο πιθανό είναι ότι με κάποιο τρόπο πληροφορήθηκε το ύψος του ποσού που παραμόνευε στη Κύπρο και ανέβασε την προσφορά. Δεν ήθελε να την πατήσει όπως με τις άδειες που έφτασε να δώσει 75 εκατ. Τώρα με μόλις 22 εκατ. πήρε κοτζάμ Mega και πολύ εύκολα θα ξεπαστρέψει τους υπόλοιπους και θα βρεθεί με πλειοψηφικό πακέτο. Ο Μαρινάκης δεν έχει αντίπαλο εντός της Κολομβίας των Βαλκανίων.

Ο Τσίπρας λοιπόν κάθε μέρα που περνάει θα βρίσκεται κρεμασμένος στα μανταλάκια των ΜΜΕ έτσι όπως τα κατάφερε με τους κατσιαπλιάδες υπουργούς δύο από τους οποίους κινδυνεύουν να βρεθούν πολύ άγρια μπλεγμένοι. Μα πολύ άγρια.

Οι Γερμανοί μας ετοιμάζουν αιώνιο Μνημόνιο το οποίο ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να το καταπιεί εάν εξακολουθήσει να επιμένει για ελάφρυνση του χρέους και απίδια μάντολες. Ηδη έχει μπει στον επιταχυντή η επιστροφή του Σύριζα στο 4% και ο Αλέξης επιχειρεί με μπαλωθιές να ανακόψει την πορεία προς το μοιραίο. Εβαλε μπροστά εφημερίδα με τον Ηλία τον Λιβάνη ενώ και οι μερακλήδες οι Φιλελέδες ετοιμάζουν δική τους εφημερίδα με την οποία εκτός από τον Τσίπρα θα βαράνε άγρια και τους Καραμανλικούς, τους ντιρλαντάδες. Ο Κουρής έχει δίκιο που προτείνει στον Τσίπρα να στήσει Κάλπες τον Αύγουστο που οι δεξιοί κωλοβαράνε στη Μύκονο του Αρη του Σπηλιωτόπουλου. 100 Χρόνια μπροστά βλέπει ο Γιώργης ο Κουρής. Τον Αύγουστο ο Τσίπρας θα πιάσει τους νεοδημοκράτες αμολυμένους στα νησιά, θα στήσει και μια απεργία στα βαπόρια και δεν θα μπορούν να επιστρέψουν για να ψηφίσουν και την συνέχεια να τραγουδήσουν το αμίμητο ποίημα:

-Oι Εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ότι πατά ο βουλευτής το ίδιο και οι ψηφοφόροι…

http://kourdistoportocali.com/news-desk/akouse-ton-giorgi-ton-kouri-ke-pai-se-rixi-ke-ekloges/ ,04.06.17

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου