Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Εξεπλάγη (!) ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας για τον "γιατρό"-μαϊμού, που εργαζόταν επί 17χρόνια στο νοσοκομείο





Τη μεγάλη του έκπληξη εξέφρασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, αναφορικά με την υπόθεση του συναδέλφου του ιατρού, του οποίου ο διορισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ανακλήθηκε λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής.
Ο κ. Κροκίδης με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ υπογράμμισε πως ο Ιατρικός Σύλλογος της Καβάλας δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά το συμβάν με τον γιατρό, για τον οποίο ωστόσο μίλησε με καλά λόγια όσον αφορά τον χαρακτήρα του.
Επισήμανε πάντως, ότι εφόσον υπάρξει ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω στο επίμαχο ζήτημα και ανακύψουν επιβαρυντικά στοιχεία, θα προχωρήσουν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες που ορίζει ο Ιατρικός Σύλλογος.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το χθεσινό Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως, ανακαλείται η απόφαση διορισμού ενός γιατρού που είχε τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στη θέση Επιμελητή Β΄ της Παθολογικής Κλινικής από το Φεβρουάριο του 2001, και έκτοτε εργαζόταν ανελλιπώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης, λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής!!!!

Πηγή:: iefimerida.gr ,17.02.18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου